Nem várt fordulatot vett egy átlagosnak induló tankolás egy brit nagymama számára. A nő lányát és unokáját vitte vásárolni, ám előtte még beugrottak tankolni egy útba eső töltőállomásra.
“Egy húszfontos volt nálam, abból akartam megtankolni, aztán a visszajáróból megvenni a tejet, kenyeret. A pénztáros viszont csak egy tízesből adott vissza” – számolt be később a négyezer forintos ‘tévedésről’ a 49 éves Joanne Smith. “Gondoltam, véletlenül elnézte, ezért emlékeztettem, hogy egy húszast adtam neki, de ő ezt nem csak tagadta, de a biztonsági kamera felvételét sem voltak hajlandóak visszanézni.
A rendőrség diszpécsere azt mondta a nőnek, az ügy nem az ő hatáskörük, telefonáljon a fogyasztóvédelemnek, Mrs. Smith azonban úgy döntött, mégis csak szeretne a helyszínen tudni egy rendőrt. Ezért a shopban leemelt a polcról egy kanna olajat, kisétált vele az ajtón, és beült a kocsijába. 
A kút vezetője értelemszerűen értesítette a rendőrséget, ám még mielőtt megérkeztek volna, felkapott egy vödröt, ami tele volt tűzoltásra szolgáló homokkal, és betörte vele a nő szélvédőjét – a hátsó ülésen utazó gyerekek legnagyobb rémületére.
A rendőrség nem tartóztatott le senkit, ám rongálás ügyében nyomozást indított. A kút üzemeltetője végül visszanézte a kasszánál működő kamera felvételét, amely bizonyította a nő igazát. A nagymama visszakapta a hiányzó tíz fontot, ám azt mondja, nincs pénze megjavíttatni a szélvédőt. A kutat üzemeltető vállalat vezetője közölte, foglalkoznak az üggyel, ám a vizsgálat lezárásáig nem nyilatkoznak.
Nem csak szörnyű dolgok történnek benzinkúton: ezen a videón például betegre kacagtuk magunkat! Kattints a képre!