A floridai West Palm Beach rendőrsége hétfőn hajnali három óra körül kapott bejelentést egy bizarr esetről. A telefonáló egy fiatal párt látott, amint egy használtautó-kereskedésben (nyitóképünk), egy furgon tetején szeretkeztek. “Messze állok tőlük, de idáig hallatszanak a nyögések!”
Erre azonnal útnak indult egy járőr, ám a lényegről lemaradtak: amikor a helyszínre értek, a párocska már beült a kérdéses furgonba. Ezzel azonban csak súlyosbították a helyzetüket, hiszen a paráználkodás és birtokháborítás mellett az autólopás is felkerült a bűnlajstromukra.
Hogy a dolgok még színesebbek legyen, a 29 éves férfi rátámadt az intézkedő rendőrökre, így ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt is vádat fognak emelni. 18 éves barátnőjének volt annyi esze (?), hogy csak szidalmazta a rendőröket. Őt másnap el is engedték, míg barátja a kiszabott 11 000 dolláros (3 millió Ft) óvadék hiányában a rácsok mögött maradt.
Több otthont is lakhatatlanná tett egy fülig szerelmes férfi Hollandiában, pedig ő igazán csak jót akart… Bizarr története a képre kattintva olvasható.

Betörtek az autókereskedésbe, ott szeretkeztek 1