Vadonatúj orrkialakítása mintha egyenesen a márka Forma-1-es partnerétől, a Red Bulltól származna: a hagyományos lökhárító helyébe egy gigantikus légbeömlő, valamint jó néhány légterelő elem lépett. A szokatlan megoldás ellenére legalább annyira elegáns, mint sportos a Q60, amelyről sajnos semmi további információval nem rendelkezünk, hiszen az Infiniti csupán most vasárnap, a Detroiti Autószalon előestéjén mutatja azt be a nyilvánosságnak.
Nem az orr az egyetlen érdekes részlet: a keskeny fényszóróktól a pengeéles övvonalig, amely alól szinte kiesik a kerékdobok által meghatározott, izmos oldalfal, kifejezetten karakteres autóval van dolgunk. A C-oszlop sajátos, lépcsőzetes kialakításáról egyetlen kép alapján nehéz nyilatkozni, a márkatársaknál is alkalmazott stíluselem itt erőteljesebben érvényesül.
Kapcsolódó hír, hogy bennfentes információk szerint az Infiniti úgy döntött, az előzetes várakozásokkal ellentétben mégsem építi meg a Q50 Eau Rouge sportszedánt. Ha tényleg így lesz, kár érte.