Decemberben egy fantáziarajzon mutattuk meg, milyen lehet az F01 (és hosszú tengelytávú fivére, az F02) utódja. Most előkerültek az első fotók, és bizony nem fogunk hanyatt dőlni a meglepetéstől.
A hűtőmaszk nagyobb, a fényszórók kisebbek lesznek, a lökhárító alsó része pedig határozottan sportos karaktert nyert. A hátsó végen sincsenek jelentős változások, módosították a lámpatestek vonalát, közöttük krómsáv ver hidat.
Az utastér szintén az eddigi rend továbbfejlesztésének tűnik; a vezető felé hajló műszerfalon méretes érintőképernyő terpeszkedik. Az utasok feje fölött gigantikus panorámatető feszülhet. 
A hosszú orrban kétliteres, 260 lóerős motorral indul a választék; a hathengeres, háromliteres motor 330, a 4.4 V8 460 lóerőt ad le, és ott lesz a megnövelt V12-es motor, több mint 600 lóerővel. Ezek csak a benzines modellek; a kínálatot dízelek és legalább egy konnektoros hibrid egészíti ki; utóbbi teljesítményét 400 lóerőre saccoljuk.
A pletykák szerint egyébként egy egészen különleges extrát is kínál majd a BMW 7-es: állítólag a hagyományos, műanyag motorburkolat helyett valódi bőr borítást is kérhetünk majd a blokkokra.
A BMW 7-essel előreláthatólag 2015 szeptemberében találkozhatunk hivatalosan.