A negyvenkét éves Iris Gibney önkéntesként segítőnek jelentkezett lánya osztályában. A Pennsylvania állambeli anyuka az edzésen ismerte meg későbbi szeretőjét, egy 17 éves diákot. Először csak az interneten csevegtek,  aztán elkezdett meztelen képeket küldeni magáról a fiúnak, végül találkoztak, és a nő autójában szeretkeztek is.
Nem csak kiskorú partnerét, de a helyszínt is rosszul választotta azonban meg a nő: egy közparkban, szabálytalanul parkolta le a kocsit, ezért a hatóságok perceken belül felfigyeltek a járműre, és rajtakapták a benne hancúrozó, meztelen párt.
Az anyukát fiatalkorú megrontásával, obszcén tartalmú képek terjesztésével és behajtási tilalom megszegésével vádolják.
A fehérnemű-kereskedésben dolgozó, háromgyermekes anyuka bűnösnek vallotta magát, bocsánatot kért minden érintettől. “Nem is értem, hogy tehettem ezt. Korábban soha nem keveredtem bajba, annyira sajnálom.”
A vádlott tárgyalása december 30-án folytatódik, a nő 50 ezer dolláros (13 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábon, családja körében tölti az ünnepeket.
Autójában magukra hagyta gyermekeit, majd szemük láttára, néhány méterrel odébb szerelmeskedett egy anyuka. A botrányos történet a képre kattintva olvasható.

Autójában rontotta meg lánya osztálytársát 1