Ma két  Budapest villamosközlekedését érintő rendkívüli esemény is történt, egy kisiklás és egy halálos gázolás a délelőtti mérleg.

Egy biciklist gázolt halálra a 14-es villamos Újpesten ma reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A baleset a Pozsonyi utcánál történt, a helyszínelés jelenleg is tart. A BKK Facebook-oldalán azt közölte, a baleset miatt pótlóbusz közlekedik a 12-es villamos helyett a teljes vonalon, a 14-es villamos helyett pedig Angyalföld kocsiszín és Káposztásmegyer, Megyeri út között.


Kisiklott egy próbajáratos villamos a XI. kerületi Könyves Kálmán körúton, a Remiz utcánál ma délelőtt – közölte a BKK fődiszpécsere az MTI-vel. Gresz Mihály tájékoztatása szerint a baleset miatt pótlóbusz közlekedett az 1-es villamos helyett a Közvágóhíd és a Népliget között, továbbá a 103-as autóbusz is terelt útvonalon járt, de már sikerült elmozdítani a szerelvényt, így megszűnt a forgalmi akadály, helyreállt a közlekedés rendje.

Forrás: MTI

Ezt is nézd meg! – Megjárta a pökhendi terepjárós. A BMW X5 sofőrje úgy érezte, neki felesleges jobbra tartani, inkább kényelmesen tör előre a villamossíneken.

Kisiklás, halálos baleset – ez nem a villamosok napja 1