Frissítés, 18:00:
Megindult a forgalom az 5-ös főúton Kecskemét és Városföld között, ahol szombat délután három gépjármű ütközött – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Hármas baleset az 5-ösön, életveszélyes sérülések 1

Hármas baleset az 5-ösön, életveszélyes sérülések 2
Hürkecz Zoltán közölte, befejeződött a helyszínelés, az 5-ös főút 96-os kilométere közelében történt balesetnél. Egy személyautó kistehergépkocsival ütközött, majd a személyautó, a kisteherautó mögött érkező kamionnal is összeütközött és az árokban állt meg. A balesetben a személygépkocsi sofőrje életveszélyesen megsérült.
A délutáni információk ,15:20:
Teljes útlezárás van az 5-ös főúton Kecskemét és Városföld között, mert három jármű ütközött a 96-os kilométer közelében szombaton – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Hármas baleset az 5-ösön, életveszélyes sérülések 3
Hürkecz Zoltán törzsőrmester közleménye szerint, először egy személyautó és egy kisteherautó ütközött, majd a személyautó, a kisteherautó mögött érkező kamionnal is összeütközött és az árokban állt meg. A balesetben a személygépkocsi sofőrje megsérült.
    
A baleseti helyszínelés idejére teljes útlezárás van az érintett szakaszon. A rendőrök a Kunszállási bekötőútnál, illetve az 5-ös főút és az 54-es főút kereszteződésénél található körforgalomnál terelik a forgalmat.
MTI