A napokban említés szintjén már írtunk a közelgő James Bond filmről; akkor egy parányi autót, a Fiat 500-ast neveztük meg, mint a 007-es legújabb járgányát.
A világ szerencsére nem fordult fel fenekestül, így a brit titkosszolga a fityózás mellett természetesen egy Aston Martinban is megmutatja képességeit, mégpedig egy vadonatúj modellben.
A DB10-ről egyelőre semmi információnk nincs, a puszta létezésétől eltekintve, de a mellékelt képek letisztult, a jelenleginél inasabb dizájnt mutatnak, ami vélhetően erősebb és könnyebb autót jelent a szándékolt elődnél, a DB9-nél.
A márka kaotikus kupékínálatában a középső helyet elfoglaló DB9 6,0 literes V12-es motorja 517 lóerőt ad le, amivel 4,6 mp alatt gyorsul 100 km/órára. 
Kérdés, hogy a DB10 orrában milyen motor lesz: vajon elkészül-e addigra az AMG-vel közösen fejlesztendő, következő motorgeneráció első tagja?
A James Bond széria 24. filmje a Spectre címet kapta; az Ian Fleming novellákból ismerős név a világ leggonoszabb bűnözőit tömörítő, nemzetközi szervezetet jelöli.
A film nem egészen egy év múlva a filmszínházakban lesz, Daniel Craig mellett játszik benne Andrew Scott, Christoph Waltzh, Dave Bautista, Monica Bellucci és Léa Seydoux.