A Celerio és a Vitara bemutatása után sem üldögél babérjain a Suzuki: 2018-ig további négy, friss modellt készülnek piacra dobni.
A japán márka termékei agyoncsaphatatlan, ám unalmas autók hírében állnak. Ezen szeretne változtatni a cégvezetés, mégpedig a nehezebb utat választva: a három kiszemelt méretosztályban (A, B és C szegmens, azaz városi törpék, kisautók és alsó középkategóriás modellek) egy-egy bohókás, vidám, szeretnivaló típust is csatasorba állítanak a jól bevált modellek mellé.
A legfontosabb a Swift partnere lesz: a Honda Jazzhez, Nissan Note-hoz hasonlóan praktikus modellnek ígért autó tágasabb, hátul is komfortosabb lesz, ugyanakkor könnyebb is lesz majdnem egy mázsával. A 2015 márciusában színre lépő, magasabb építésű autó kifejezetten kényelmes rugózást kap, a vezetés örömét előnyben részesítők számára pedig marad a Swift.
Suzuki Ertiga: nyújtott Swift három üléssorral, a dél-kelet ázsiai és óceániai piacokra. Ez jöhet Európába is?

Suzuki Ertiga: nyújtott Swift három üléssorral, a dél-kelet ázsiai és óceániai piacokra. Ez jöhet Európába is?

Marad bizony, de nem eredeti formájában: 2017-től fiatalosabb, sportosabb kivitelben jelentkezik a következő generáció, és ismét lesz Swift Sport, várhatóan még erősebb motorral.
A harmadik újdonság a Celerio bolondos kistesója lesz: a városi örömautó a látványra és a hangulatra gyúr, a helykínálat másodlagos. A Suzuki által kategóriateremtőként emlegetett, titokzatos újdonság jövő ősszel mutatja meg magát.
A negyedik új modell igazi meglepetés, erről semmi információnk nincs; a kínálatot logikusan végignézve a Jimny tűnik cserére érettnek.