Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi, egy kisteherautó és egy személygépkocsi pénteken dél körül az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvénynél.
A balesetben két személy megsérült. Az érintett útszakaszon a teherautók jelenleg egy sávon közlekedhetnek. A személyautókat a rendőrök a Vecsési kihajtónál leterelik az autóútról és Gyálon keresztülhaladva hajthatnak vissza az M0-ásra. 
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy a kisteherautó sofőrjét a tűzoltók segítségével emelték ki a roncsból, a sérültért mentőhelikopter érkezett. A baleset miatt az M0-ás érintett szakaszán a bal pályát lezárták, áll a forgalom – közölte az Útinform. 
De nem ez volt az egyetlen eset. Alig telt el 40 perc, és felborult egy hagymaszállító tehergépkocsi az M0-áson, az M1-es autópálya felé vezető oldalon a 19-es kilométernél. Így Szigetszentmiklós térségében is dugóra számíthatnak az autósok, a forgalom egy sávon halad. A mentés a szigetszentmiklósi tűzoltók kiérkezése előtt megkezdődhetett, köszönhetően a siklósi katasztrófavédelmi kirendeltség épp az érintett útszakaszon közlekedő vezetőjének.
Forrás: Police.hu, MTI
(főoldali képünk csak illusztráció)

Akarod látni a hét legbénább autósát, akin a fél világ röhög? Kattints a képre!

Súlyos baleset az M0-áson, az autókat leterelik 1