Susan Gastaldo (nyitóképünkön civilben) kanadai rendőrnő még 2012-ben tett panaszt főnöke ellen, aki állítása szerint három évvel korábban szexuális kapcsolatra kényszerítette őt annak fejében, hogy elhúzódó betegállományából visszamehessen dolgozni. A férfi ezzel szemben azt állította, hogy az aktusok, amelyekre egy járőrkocsiban került sor 2009 áprilisa és augusztusa között, közös megegyezéssel történtek, és a vád csak arra szolgál, hogy a nő ezt elrejtse férje elől. 

A feljelentőből így pillanatokon belül vádlott lett: a kanadai rendőrség belső ügyosztálya arra a döntésre jutott, hogy a vádak megalapozatlanok, és fegyelmi eljárást indított a nő ellen. 
Egy bírósági határozat aztán egy évvel később elmarasztalta a bizottságot pártos döntése miatt, felmentette a nőt a rendőrhöz méltatlan viselkedés vádja alól, és minden további nyomozást beszüntetett az ügyben. 
Erről a határozatról elvben tudott Gastaldo és ügyvédje, ám a hatóságok azt sehol nem közölték, emiatt második éve képtelen újra elhelyezkedni a rendőrnő. A napokban viszont a rendőrség weboldalán rábukkantak az iratra, és kérték annak haladéktalan közzétételét. 
Gastaldo egyébként nem hagyja ennyiben az ügyet, és pert indít a kanadai rendőrség ellen. Immár semmi akadálya egyébként, hogy ismét szolgálatba álljon, ám nem valószínű, hogy újra Vancouverben fog dolgozni, mint azelőtt.
Nézd meg a 21 éves BMW-t, ami drágább, mint egy új! Kattints a képre:

Szexre kényszerítette a rendőrnőt felettese 1