Múlt pénteken a Maryland állambeli Oxon Hillben egy Acura (Honda) szedán várakozott a piros lámpánál, amikor a csúszós úton hátulról belerohant egy Mercedes. 

Az első autóban két felnőtt (egy 32 és 35 éves testvérpár), valamint egy 13 és egy egyéves gyermek vesztette életét, míg a Mercedes két utasa közül az egyik, egy 21 éves nő a kórházban hunyt el, a másik gyakorlatilag sértetlenül megúszta a nagy sebességű ütközést. A sofőröket súlyos állapotban szállították kórházba, felépülésükre van remény. 
A pusztító ütközés robaját két háztömbnyire is lehetett hallani. Szemtanúk elmondása szerint a Mercedes vezetője négykézláb kúszott ki a roncsból, hogy meneküljön a felcsapó lángok elől. Az előzetes vélemények szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. A helyszínelők és a mentők még nem láttak ehhez fogható pusztítást.
Az elhunyt testvérpár, Typhani Wilkerson és Tameika Curtis összesen tíz gyermeket hagyott maga után. A 32 éves Tameikának nyolc, a 35 éves Wilkersonnak kettő gyermeke volt. Az autóban elhunyt gyermekek az unokatestvéreik voltak; a kocsit az ő édesanyjuk vezette.
Ennyi borzalom után olvassunk valami békésebbről – mondjuk a Mozgás Lelkéről. Kattints a képre.