Arra a pár méterre csak nem kötöm be, mondjuk gyakran (tisztelet a kivételnek), ha nincs kedvünk a gyerek biztonsági övével bajlódni, nincs erőnk megvívni a harcot a tiltakozó kicsivel, vagy ha nagyon sürget az idő… 
A 26 éves Denuka Lynch is csupán néhány háztömbnyit készült autózni egy családi összejövetelről, ezért úgy gondolta, arra a pár száz méterre felesleges bekötni tizenkilenc hónapos kisfiát, Robertet a gyerekülésbe. Amikor megérkezett, leállította a motort, és ezzel akaratlanul is aláírta fia halálos ítéletét. 
A gyerek ugyanis út közben elkezdett mászkálni a kocsiban, és a parkolás előtti pillanatban kidugta a fejét az ablakon. Amikor az anyuka levette a gyújtást, az automata zárásra programozott elektromos ablakok mind elindultak fölfelé, és odacsípték a kisfiú nyakát az ajtókerethez. 
Amikor a mentők kiérkeztek, a kisfiú már nem lélegzett, teste kihűlt. Ennek ellenére megkezdték az újraélesztést, és úgy tűnt, sikerült visszahozni a kicsi Robertet. Helikopterrel szállították kórházba a gyermeket, Másnapra azonban kiderült, hogy a kicsi szervezete helyrehozhatatlan károsodást szenvedett az oxigénhiánytól, agyhalottnak nyilvánították, és lekapcsolták a lélegeztetőgépről. 
Az anyuka ellen, aki egyébként éppen negyedik gyermekét várja, egyelőre nem emeltek vádat, az előzetes szakvélemény szerint baleset történt. Az ilyenkor kötelezően elvégzendő alkohol- és drogteszt eredményei még nem ismertek.
Az alábbi videón a család beszél a történtekről, a felvétel erősen felkavaró, megtekintését csak ennek ismeretében javasoljuk.
Ennél sokkal vidámabb történetre vágysz? Kattints a képre!