Szemtanúk állítása szerint az ütközés után még éltek, sőt, segítségért kiáltoztak annak a fekete Mitsubishi Lancernek az utasai, amely csütörtökön éjjel 11 óra körül először egy oszlopnak, majd egy fának ütközött a New York-i Queensben. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autó ajtajait nem lehetett kinyitni; a hamarosan kiérkező tűzoltók pedig, akik végül a tetőt levágva szabadították ki a bent rekedteket, a jobb első utasnál már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 1
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 2

Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak

Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak

Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 8
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 9
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 10
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 11
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 12
Fotó megosztása:
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 13


A rendőrség információi szerint az autót vezető, 20 éves D’John Arias, szolgálaton kívüli segédrendőr nagy sebességgel közlekedett a Belt Parkway gyorsforgalmi úttal párhuzamos, arra fel- és lehajtást biztosító South Conduit Avenue-n. Hirtelen jobbra rántotta a kormányt, hogy kikerüljön egy elé kanyarodott autót, majd megpróbált visszatérni a belső sávba, és onnan felhajtani a gyorsforgalmira. Ekkor veszítette el uralmát autója felett. 
Mindössze másfél kilométerre jártak ekkor 19 éves barátja, az életét vesztett Karim Carter otthonától. Karim 14 éves öccse is az autóban, a hátsó ülésen utazott, mindkét lába eltört, de túlélte a balesetet. 
D’John Arias-ta mentők az ütközést követően kórházba szállították, ám ott már nem tudtak rajta segíteni. A fiatalember büntetőjogot tanult a helyi egyetemen.
Száguldozott a rendőr, ketten szörnyet haltak 14