Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 24, egy 26 és egy 48 éves nő, valamint egy 24, egy 26 és egy 28 éves férfi abban a közlekedési balesetben, amely szombaton (2014. szeptember 20-án) valamivel este hét óra után történt Keszthely külvárosában.

Egy baleset – hat sérült 1
Egy baleset – hat sérült 2

Egy baleset – hat sérült

Egy baleset – hat sérült

Egy baleset – hat sérült 8
Egy baleset – hat sérült 9
Egy baleset – hat sérült 10
Egy baleset – hat sérült 11
Egy baleset – hat sérült 12
Fotó megosztása:
Egy baleset – hat sérült 13 Egy 26 éves zalacsányi nő Renault Megane-nal, négy utasával közlekedett a 7348-as úton Alsópáhok irányába, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte haladó Mercedesnek

A baleset következtében a Mercedes nekicsapódott egy hotel kerítésének, majd bal oldalára dőlve az árokban állt meg, a másik autó az úttesten maradt.  A Renault három hátsó utasa – elmondásuk alapján – a biztonsági övet nem használták, ezért közülük ketten az ütközéstől kinyílt jobb hátsó ajtón keresztül az árokba estek. 

Egy baleset – hat sérült 14 A karambolban a Renault 26 éves vezetője és három hátsó utasa, valamint a másik gépkocsi 28 éves sármelléki vezetője és bal hátsó keszthelyi utasa könnyebben sérült, akiket a mentők a Keszthelyi Városi Kórházba vittek. Mindkét gépkocsiban nagymértékű anyagi kár keletkezett.

Egy baleset – hat sérült 15 A helyszínelés és műszaki mentés idejére a zalai rendőrök az utat két órára teljes szélességében lezárták.

Forrás: police.hu