Kilencmillió forint: ennyibe (pontosabban ennek megfelelő 3 990 000 jenbe) kerül majd az a korlátozott szériás Smart ForTwo, amely decemberben kerül piacra Japánban. 

Ezért a rengeteg pénzért a Miki egér színeit (piros, fehér, sárga, fekete) felvonultató fényezést, piros öltésekkel varrott, hímzett bőrüléseket, feliratozott padlószőnyegeket, és hivatalos Disney emblémát kapunk az autóra. 
Fehér felnik, sárga tükörházak, piros fényezés és fekete, Miki egér-mintás fóliázás: mindenre gondoltak az alkotók.

Fehér felnik, sárga tükörházak, piros fényezés és fekete, Miki egér-mintás fóliázás: mindenre gondoltak az alkotók.

Mindez persze csak az elvakult rajongóknak érne meg ennyiért; a programra kiválasztott Smart azonban hajtásában is különleges. A kifutó modell elektromos változatáról van ugyanis szó, amelyet egy 75 lóerős, 130 Nm nyomatékú villanymotor hajt. Százra 11,5 mp alatt gyorsul, végsebessége 125 km/óra – alig lomhább tehát, mint hagyományos, belsőégésű motorral szerelt társai. Az elektromos Smart egy feltöltéssel 145 kilométert képes megtenni ; az akku normál hálózatról hét, az opciós gyorstöltővel (piacfüggő tartozék) egy óra alatt tölthető fel. 
A Disney-Smartot a Brabus fejlesztette ki, európai, észak-amerikai forgalmazása nincs terítéken.
Már bemutatták az új Smart ForTwo-t, noha egyelőre nem készül elektromos, sem rajzfilmes kiadásban. Részletek a képre kattintva.

Disney-kiadás készül a cuki kisautóból 3