A nálunk nem forgalmazott Nissan Titan nyújtott fülkés, összkerékhajtású kivitelére, a Titan Crew Cab PRO-4X-r e épült az a látványos jármű, amelyet teljes egészében facebookos támogatóival hozott össze a Nissan. Tíz különböző módosítási lehetőségről kérdezte meg a követőket a Nissan, így a Nissan Project Titan a lehető legdemokratikusabb jármű. 

Autó, ami a Facebookon készült 2
Kezdetnek robusztus első lökhárító, csörlő és digitális (azaz foltok helyett apró négyzetekből álló) terepszínű fólia került a pickupra. Emellett kiegészítő LED-es lámpatesteket, valamint terepgumival ellátott, 18 colos felniket szereltek fel, a vonóhorogra pedig egy azonos fóliázású utánfutó akadt, tábori konyhával, sátorral, pótkerékkel, valamint üzemanyag- és víztartállyal. 
Az utastér már nem ilyen látványos, de azért a kontrasztos varrású bőrülések szembetűnőek. A motor maradt, ami volt: egy 5,6 literes V8-as, azonban NISMO felömlőt és egyedi kipufogót szereltek rá. 
Autó, ami a Facebookon készült 3
A Nissan Project Titan kiállítási darabnak is tetszetős, de komoly küldetése van: Irakban megsérült veterán katonák fognak vele alaszkai expedícióra indulni (ami egyben arra is magyarázatot ad, hogy miért nem dízelüzemű az autó). Kalandjaikat a Youtube-on követhetjük majd nyomon.