A 24 éves Chelsie Berry és a 30 éves Dannis Meyer a Missouri állambeli (USA) Newton megye egyik meg nem nevezett településén közös kábítószerezéshez készülődött. A férfi erős fájdalomcsillapítót adott be magának intravénásan, és hirtelen “elkezdett őrültségeket csinálni”, elővette a péniszét, majd elájult. 

Partnere ekkor a mentők helyett egy közös barátjukat, a 28 éves Jared Priert hívta, akivel később egy közeli gyorsétterem parkolójában találkoztak. Meyer az autó anyósülésén ült, ekkor már nem lélegzett. 
Mivel Berryhez hasonlóan Prier is be volt drogozva (nyugtatót és metamfetamint vettek be), úgy döntöttek, nem értesítik a hatóságokat, hanem üldögéltek egy darabig a kocsiban, majd elhajtottak egy bolthoz, bevásároltak, és tovább ücsörögtek. 
Egy idő után azonban az akkor már nyilvánvalóan halott Meyer “elkezdett bűzleni”, mire átültették a hátsó ülésre, elhajtottak vele egy elhagyatott útszakaszra, és ott kidobták, mert “már unták, hogy bámulják.” 
Előtte azonban még készítettek egy közös szelfit halott barátjukkal, és a képet feltöltötték a Facebookra. A kegyeletsértő felvételt azóta törölték (nyitóképünkön a trió két túlélő tagja látható.)
A rendőrség holttest eltüntetése miatt emelt vádat ellenük.
Majdnem egy évig tárolta autójában egy hajléktalan holttestét egy amerikai nő. Bizarr történetét itt olvashatod el.