Higgyék el, nem akarják látni azokat a képeket! – mondta az autó tulajdonosának a fia, aki az elmúlt napok eseményeiről nyilatkozott egy kanadai internetes újságnak. 

Darren Exner egyedi rendszámú BMW X5-ösét (nyitóképünkön) augusztus 12-én hajnalban lopták el. A kocsi két nappal később megkerült: kissé megrongálódott ugyan, ám az utastérben érdekes dolgokra bukkantak. Kábítószeres felszerelések mellett egy csomó lopott elektronikai kütyüt, többek között egy fényképezőgépet is hátrahagytak a tolvajok. 
Utóbbi memóriakártyáján egy sor izgalmas fotót talált a károsult fia, Justin Exner. Több felvételen egy fiatal pár látható, amint a lopott BMW előtt pózolnak, más képeken egy rögtönzött sátortábor látható, majd egy harmadik sorozaton ugyanez a két, meztelenre vetkőzött fiatal láthatóan nagyon, nagyon szereti egymást – de az is lehet, hogy egy pornófotózásra készítettek referenciaanyagot. 
Házipornó buktatta le az autótolvajokat 1
Házipornó buktatta le az autótolvajokat 2

Házipornó buktatta le az autótolvajokat

Házipornó buktatta le az autótolvajokat

Házipornó buktatta le az autótolvajokat 5
Házipornó buktatta le az autótolvajokat 6
Fotó megosztása:
Házipornó buktatta le az autótolvajokat 7
Hogy miért készítették a képeket, és főleg miért hagyták a fényképezőgépet a kocsiban, egyelőre nem tudni. 
Mivel a rendőrség eleinte nem nagyon ugrott a bizonyítékokra, a fiatal srác magánnyomozásba kezdett: az egyik képen egy közeli gyorsétterem pultja mögött volt látható a lány, így elment oda. Az üzletvezető felismerte és azonosította a nőt, aki napokkal korábban felmondott az étteremben. 
A rendőrség azóta munkába lendült, de a korai lelkesedésüket figyelembe véve kétséges, hogy mikor jutnak kézzel fogható eredményre. Amíg a nyomozás le nem zárul, természetesen nem lehet teljes biztonsággal kijelenteni, hogy ez a két ember lopta el a BMW-t, de a körülmények egyezése több mint gyanús. 
A fiú mindenesetre a Facebookon keresztül már értesítette barátait, közzétett egy vállalhatót a felvételek közül, és belinkelte annak a nőnek a profilját, aki gyanúja szerint az étteremben, és a többi fotón is látható.
Nem ők az első ostoba bűnözők, a Vezess.hu korábbi cikkében mások Facebookra feltöltött képeken pózoltak a lopott autókkal. Tündöklésükről és bukásukról a képre kattintva olvashat.

Házipornó buktatta le az autótolvajokat 8