Járókelők vették észre, hogy a bezárt kocsi hátsó ülésére csatolt gyerekülésben egy csecsemő gubbaszt egyedül. Jó amerikai polgárok lévén hívták is a 911-et. A helyi katasztrófavédők meg is érkeztek hamar, és azonnal be is törték az autó ablakát, hogy kimenekítsék a kisbabát.

Sajnos a kisbaba életét nem sikerült megmenteni, mert nem is volt neki. A mentőbrigád a kocsitulajdonos kétéves unokájának élethű játékbabáját szabadította ki a lezárt autóból. A helyi önkéntes mentőszolgálat vezetője később a játékbabáról készült képek láttán úgy kommentálta az akciót, hogy a baba annyira valódinak tűnik, hogy 34 éves mentős tapasztalatával együtt ő maga is betörte volna az ablakot miatta. (A fenti képen ténylegesen a megmentett baba látható – valóban elég realisztikus.)

Az eseten természetesen jót derült a New Jersey állambéli Hoboken városka lakossága, de senki sem haragszik a mentőcsapatra. Sőt, valójában meg is nyugtatta a helyieket, hogy még egy játékbabának is milyen elszántan siet segítségére a közösség.