Már az is óriási felelőtlenség, hogy a kisbuszban ülő 7 kisgyerek egyike sem volt bekötve, de a Georgia államban (USA) történt eset ennél sokkal durvább. Azon olvasóinkat, akiknek van gyermekük, különösképpen érzékenyen fogja érinteni a téma. 
Bedrogozva, részegen vezetett, hátul 7 gyerek ült 1
Az amerikai nő ittasan és bedrogozva vezette azt a furgont, amiben 10 hónapos és 12 éves kor közötti gyerekek ültek, testükre pedig marihuánát erősítettek. Az éppen arra járó járőröknek gyanús lett az autó mozgása – ami nem csoda a sofőr állapotát tekintve -, így igazoltatás céljából megállásra utasították a 30 éves Krystal Tierra Griffist. A rendőri jelentés szerint a nő “bűzlött az alkoholtól”, a hét kicsi közül pedig egy sem volt bekötve.
A járműben tartózkodott még egy férfi is, aki a rendőrök láttán idegesen megpróbált kidobni egy csomag kábítószert az ablakon, de az egyenruhások gyorsabbak voltak, így meghiúsult a kísérlet.
A nőt kiskorú gyermekek veszélyeztetése, marihuána birtoklása és közlekedési szabálysértés miatt vádolják, 18 000 dollár (4,25 millió forint) óvadék ellenében került szabadlábra a tárgyalásig. A 27 éves Darius Edwards ellen kábítószer-birtoklás miatt tartóztatták le, 800 dollár (188 ezer forint) óvadékot szabtak ki – írta a New York Daily News.