Olyan részeg volt a 24 éves Michael VanWagner, hogy azt sem vette észre mikor egy másik autóval ütközött. Amint kijózanodott felrakott egy képet az internetre, “szmájlival” a végén: “Ilyen lett az eleje, miután jól elbántam vele LOL :)” – természetesen az autóra gondolt, de akkor is durva. 
Megölte a tinit, dobott rá egy “szmájlit” 1
A baleset áldozata, a 16 éves Jason F. McCarthy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy héttel később életét vesztette a kórházban. A minnesotai VanWagner a vád szerint annyira ittas volt, hogy semmire sem emlékezett az esettel kapcsolatban. A rendőrség szerint a férfi – aki még azzal is tetézte a dolgot, hogy jogosítvány nélkül vezetett -, bűzlött az alkoholtól, és két autónak is nekiment a Brooklyn Parkban (USA, Minnesota)  fekvő 252-es autópályán július 22-én, négy nappal a közösségi oldalon megjelent fotók előtt.
Elmondása szerint fogalma sem volt, hogy valaki megsérült, azt gondolta, csak valaminek nekiment. Egy héttel később mondták meg neki, hogy két autóval is ütközött, és az egyiknek az utasa belehalt a sérüléseibe. Az ittasan vezető fiatal tudatában van, hogy valószínűleg börtönbe kerül, ezért most megpróbál annyi időt tölteni a 18 hónapos gyermekével, amennyit csak lehet. 
“Semmi nem lesz már ugyanaz nélküle. Ő mindig mindent jobbá tett, nagyon szerettük őt és örökre hiányozni fog” – nyilatkozta Jason McCarthy családja.
Megölte a tinit, dobott rá egy “szmájlit” 2
A képen az áldozat, a 16 éves Jason McCarthy látható