Alig néhány napja értekeztünk a Vezess.hu hasábjain a Suzuki dízel-stratégiájáról, és máris felbukkant egy kémvideó, amelyen az aprócska, 800 köbcentiméteres öngyújtós motorral hajtott Celerio látható. 

Látható, de nem hallgató, mivel a felvétel készítőjének az otromba vízjelezés mellett arra is volt gondja, hogy harsány zenét keverjen a videó alá (túl erős volt a szélzaj, mondják), így be kell érnünk az ő beszámolójával, mely szerint a Celerio kéthengeres dízelmotorja “csendesebb, mint azt korábban tapasztaltuk”, ráadásul remekül viszi a mérnökökkel megrakott kisautót.
Szerencsére ezt a korábbant is be tudjuk mutatni, hiszen ugyanez a stáb egy hónapja már lefilmezte az egyik prototípust – pontosabban készítettek egy videográfiai szempontból értékelhetetlen, de legalább hangot is tartalmazó anyagot, amelyen vidám kis játéktraktorként kerepel a két, egyenként 400 köbcentis henger. 
A Suzuki első, saját fejlesztésű dízelmotorját ötfokozatú kézi váltóval szállítják majd, átlagfogyasztása a hírek szerint 3,3 liter 100 kilométeren.