Hogy múlt vasárnapról hétfőre virradóan hogyan és miért került a negyvenöt éves Suzanne Morales fehérneműben saját autója volánja mögé, senki nem firtatta. Az viszont, hogy az alulöltözött hölgy hétfőn reggel kilenckor még mindig terebélyes bájait mutogatta a Boca Raton-i belvárosi bevásárlóközpont látogatóinak, egyre többekben keltett ellenérzést, ezért rendőrt hívtak a parkolóban szundító nőre. 

Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 1
Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 2

Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő

Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő

Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 6
Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 7
Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 8
Fotó megosztása:
Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 9


Amikor a rendőrök megérkeztek, alkoholszagot éreztek, ami azért érdekes, mert az autó ablakai fel voltak húzva – vajon mennyi ihatott előző éjjel a 45 éves nő, ha az autón kívül is lehetett érezni a piát? 
Amikor bekopogtattak az ablakon, az álmából felébresztett nő nem volt hajlandó sem az ablakot lehúzni, sem kiszállni. Ehelyett beindította a motort, hátramenetbe kapcsolt, és gázt adott. Hajszál híján a mögötte parkoló autóhoz préselt egy rendőrtisztet, majd amikor előremenetben elindult, összetört egy rendőrautót. 
Ezt követően a rendőrök már nem tétováztak: betörték az autó ablakát, kirángatták a pityókás asszonyt, és bilincsben vezették el, gépjárművel történő veszélyeztetés és a hatóság akadályozása miatt. 
Tízezer dolláros (2,2 millió Ft) óvadékát a hír megjelenéséig nem tették le érte.
A bevásárlóközpont bérlői közül többen azt állították, hogy a nő napok óta a parkolóban aludt.
Vannak, akik aludni járnak a parkolókba, míg mások egészen más dolgokat művelnek ott… De mit is?

Fehérneműben vezetett, rendőrt gázolt egy nő 10