Ha az alábbi felvétel a brazíliai Sao Paulóban készült volna, a szemünk sem rebbenne, hiszen ott bármi előfordulhat, és elő is fordul a nyílt színen, a lövöldözéstől a brutális gázoláson át a lincselésig

Ezt a videót azonban az Egyesült Államokban vették fel, San Diegóban, az ország nyolcadik legnagyobb városában, amely leginkább állatkertjéről és haditengerészeti bázisáról híres. Ezúttal azonban nem turistákról, hanem a jelentős létszámú (az 1,3 millió lakos egynegyedét kitevő), spanyol ajkú kisebbségről szól a történet. 
Egy bevásárlóközpontban egy család autójába ugrott be egy férfi, hogy elrabolja azt. Az asszony azonban kiabálni kezdett, amire felfigyeltek az arra járók, és akcióba lendültek. Fél tucatnyian rohantak oda a kocsihoz, kikapták az indítókulcsot a gyújtásból, a férfit kirángatták a kormány mögül, és a fejébe verték, hogy miért volt csúnya dolog, amit tett. 
A nagydarab elkövető szerencséjére hamarosan megérkezett a rendőrség, ám még előtte elkövette azt a hibát, hogy elhencegett korábbi rablásaival – az egész tolvajverést ugyanis videón rögzítette egy járókelő, így a rendőrség instant vallomással együtt vehette át a vérző arcú gazfickót.
Az alábbi videó nagyon nem szép látvány, kiskorúak számára megtekintése nem ajánlott.
Tavaly októberben Angliában, egy görögök lakta városrészben járt pórul egy trükkös autótolvaj; ő megváltóként üdvözölte a kiérkező rendőröket.

Ezért ne lopj autót szegény környéken (18+) 1