A jamaicai Kingstonban, lakossági bejelentés alapján tartóztatták le azt a húszéves fiatalembert és tizenöt éves partnerét, akik egy bevásárló központ parkolójában engedtek teret bimbózó szerelmüknek. Mivel a lány kiskorú volt, a rendőrség értesítette a szülőket, akik felháborodása a helyszínre megérkezve tomboló dühbe váltott át: a fiú ugyanis szomszédjuk volt. 

Annyi önuralma még volt a családnak, hogy a rendőrőrsön nem csináltak jelenetet, hazaérkezve azonban (hiszen mindketten egy irányba mentek) elszabadult a pokol. Szemtanúk beszámolója szerint az apa ököllel arcba verte a fiatalembert, majd ehhez hasonló érvek tucatjait felsorakoztatva tudomására hozta, hogy nem támogatja a lányával folytatott kapcsolatát. 
A rendőrségre nem érkezett bejelentés verekedésről, így ebben az ügyben nem indítottak nyomozást. A húszéves férfi ellen azonban később nemi erőszak miatt vádat emeltek.
Áruházi parkoló helyett egy templom mellett szeretett volna együtt lenni egy pár Amerikában. Ha nem húzzák le autójuk ablakát, talán megúszták volna.