Félelmetes 288 888 dollárt, azaz 66 millió forintot kérnek el a DMC ördögi tuningjáért – és ebben nincs benne az alapanyag, azaz a 700 lóerős, durván 100 millió forintba kerülő Lamborghini Aventador. 

És hogy mit kap az ember azért a pénzért, amiből egy Huracánt is bőven hazavihetne az Aventador mellé (persze csak ha nincs már egy otthon)? Mindenekelőtt ezer lóerőt, pontosabban 998-at, de azon a kettőn már igazán ne vesszünk össze.
A közel 50 százalékos teljesítményugrást új üzemanyagellátó rendszer, hengerenkénti fojtószelep, átprogramozott ECU, módosított turbó és számos további apró beavatkozás révén érték el. Lecserélték a keréktárcsákat és a futóművet is. 
Véres szájú Lambo ezer lóerővel! 2
Ami az optikai módosításokat illeti, azok magukért beszélnek: a Veneno által ihletett szárnyak, stabilizátorok, diffúzor és középen kivezetett, négyes kipufogó őrjíti meg a szemlélőket. Ráadásul a DMC ötletes megoldást talált arra, hogy véletlenül se jöjjön szembe a vásárlóval saját autója, ha már kifizetett rá egy vagyon (illetve kettőt): bármilyen színt rendel is az ügyfél, azt a színt csak egyszer hajlandó kikeverni a cég, így gyakorlatilag egyedi és megismételhetetlen az LP998 minden példánya.