Az észak-karolinai Asheville-ben őrzik az USA meteorológiai szolgálatának archívumát, a világ legnagyobb ilyen jellegű adatbázisát. Történetünk szempontjából ez persze majdnem teljesen érdektelen, bár az időjárásnak igenis szerepe volt az események alakulásában. 

Az ugyanis egy dolog, hogy valaki úgy dönt, autóját használja légyottra. Hogy persze ezt miért a helyi templom, sőt, a templomhoz tartozó játszótér mellett kell intézni, nehéz megérteni, de ha zárt ajtók (és ablakok) mögött zajlanak az események, legalább a diszkréció illúzióját megőrizhetjük. 
Erről azonban szó sem volt a 19 éves Calvin Michael Halstead és 33 éves barátnője, Kelly Anna Barrett randevúján. A párnak ugyanis nem hogy lakásra, de légkondicionált autóra sem telt, ezért a nagy melegben úgy gondolták, leengedik az ablakot, ne fülledjen be az utastér. 
Nem csak hogy templom és játszótér, de egy csomó parkoló is volt a környéken.

Nem csak hogy templom és játszótér, de egy csomó parkoló is volt a környéken.

Szerencsére nem vasárnap, hanem két napja, pénteken volt a randevú, de így is többen voltak szem- és fültanúi a fiatalok szerelmének, amely ilyen körülmények mellett nem végződhetett happy enddel: hamarosan megjelentek a rendőrök, és elvezették a párocskát. A hölgy aligha lepődött meg ezen, hiszen a rendőrségi akták szerint lakhelye a helyi megyei börtön – lehet, hogy csak kimenőt kapott? 
A párra fejenként 1000 dolláros (220 000 Ft) óvadékot állapított meg a bíróság. Erős a gyanúnk, ha lenne ennyi pénzük, klimatizált autóra is futná.

Lehet ennél is lazábban intézni a nyilvános szexet: egy brit pár a belvárosban feküdt össze az autóban, majd elmentek a kocsmába. Történetüket a képre kattintva olvashatod.

Fényes nappal, nyitott ablaknál szexeltek 3