Egy 22 és egy 26 éves dubaji rendőr nyaka körül szorul a hurok abban a perben, amelyet egy 34 éves marokkói nő indított ellenük. A két rendőr még februárban igazoltatta azt a taxit, amelyben a nő egy kuvaiti férfival utazott együtt. Miután a marokkói hölgy iratait ellenőrizték, kiderült, hogy nem rendelkezik tartózkodási engedéllyel. 
Ekkor a nő állítása szerint félrehívták őt, és közölték vele, szabadon távozhat, ha másnap hajlandó találkozni velük egy szállodában. Amikor a nő megkérdezte, miért, azt mondták, hogy le akarnak feküdni vele. “Megmondtam nekik, hogy csak barátként vagyok hajlandó megadni a telefonszámomat” – emlékezett vissza az eseményekre a nő, akit ezután bevittek a rendőrőrsre, ám amikor elengedték, közölték vele: csak a kért szex fejében kaphatja vissza útlevelét.
A nő látszólag belement az üzletbe, de azonnal a rendőrségre ment, így másnap a hotelben nem ő, hanem a belső ügyosztály emberei várták a két korrupt rendőrt. 
Az első tárgyaláson az egyik vádlott ártatlannak vallotta magát, a másik meg sem jelent a bíróságon. A per június 29-én folytatódik.
Nyitóképünk illusztráció

Életfogytiglani börtönbüntetés vár arra az amerikai rendőrre, aki két nőt is elengedett, miután szexre kényszerítette őket. Részletek a képre kattintva.

Szexre kényszerítette a gyanúsítottat két zsaru 1