Amikor a Beatles arról énekelt, hogy bébi, vezetheted az autómat, és talán szeretni foglak, aligha gondolták, hogy valaki ötletet merít a szövegből. 

Az USA Delaware államából származó Oliver Lee Hicks (nyitóképünkön) egy közelebbről nem azonosított, 14 éves lánynak ajánlotta fel, hogy némi szexuális szolgáltatás fejében vezetheti az autóját. A rémisztő ötlet előzményéről és körülményeiről nem tudunk részleteket, ahogy a szereplők közötti kapcsolat sem világos, mindenesetre a lány nem találta vonzónak az ajánlatot, és sikerült elmenekülnie a férfitól. 
Amikor egy felnőttnek elmesélte a történteket, Hicks hazugsággal vádolta. A vita elfajult, és a férfi állítólag elkezdte fojtogatni a lányt – a híradásból nem derül ki egyértelműen, de a gyerek minden bizonnyal túlélte a támadást. 
A június 9-i konfliktusnak a rendőrség vetett véget. Letartóztatták a pedofíliával és bántalmazással vádolt Hickset; a bíróság 20 000 dolláros, azaz 4,5 millió forintos óvadékot állapított meg. 
Orális szex, mint fizetőeszköz: egy nő alternatív módszerrel szerette volna csökkenteni a megvásárolni kívánt autó árát. Az idős tulajdonosnak tetszett az ötlet, a hatóságoknak nagyon nem. A teljes hír a képre kattintva olvasható.

Szexet kért a kocsiért cserébe 1


(A nyitóképünkön látható, fiatal nő nem azonos a hírben szereplő kiskorúval)