Rendkívül szerencsésnek gondolhatta magát az a Kína Vencsou tartományában élő férfi, akinek egyszerre két nőt is sikerült meghódítania, épp csak nem volt hova menniük. Hősünk azonban nem adta fel: gondolt egyet, és bebújtak az autójába. 

Eleinte rendben is ment minden, ám az események hevében Csung Je (így hívják a férfit) megrúgta a kézifékkart, ami kioldódott, és az autó elkezdett lerobogni egy domboldalon, benne a csoportként összefonódó, rémült szeretőkkel. 
A száguldásnak egy fatörzs vetett véget. 
A férfi csodával határos módon karcolás nélkül megúszta a veszélyes kalandot. Barátnői már nem voltak ilyen szerencsések: egyikük belső vérzést szenvedett, míg a másikat ki kellet vágni a roncsból – később kiderült, hogy mindkét lába eltört az ütközés során. 
Az autó vezetőjét közszeméremsértés vádjával letartóztatták. A hölgyeknek is törvény előtt kell felelniük erkölcstelen tettükért, ám a hatóságok megvárják, hogy előbb felépüljenek, ami igazán tapintatos a részükről. 
Nem tudni, hogy Csung Je fizetett-e a véres véget ért kalandért.
Egy kanadai rendőrautóban két egyenruhás és két, lengén öltözött hölgy múlatta az időt. Történetük a képre kattintva olvasható el.

Karambollal végződött a hármas autós szex 1