Bizarr balesethez riasztották a tűzoltókat június ötödikén Texasban: a két, felismerhetetlenségig összeroncsolódott jármű frontálisan ütközött egy dombtetőn. Mindkét autóban egyetlen ember utazott – a személykocsiban a 26 éves Cristina Muniz, a kisteherautóban a 31 éves Nicholas Cruz -, de mivel a baleset nagy sebességgel történt, ráadásul egyikük sem viselt biztonsági övet, már csak a halál beálltát tudták megállapítani mindkettőjüknél. 
Az igazi sokk azonban akkor érte a mentőszemélyzetet, amikor az elhunytak személyes adatait ellenőrizték. Ekkor ugyanis kiderült, hogy nem csak hogy mindketten ugyanott, egy közeli farmon dolgoztak, hanem ráadásul ugyanott is laktak, sőt: egy éve házasok voltak. 
Mivel a fiatal párnak három gyermeke volt, rendszerint egymástól eltérő műszakban vállaltak munkát, hogy valaki mindig otthon lehessen a kicsikkel. Ezen a héten csütörtökön egyikük éppen hazafelé tartott a farmról, a másik pedig úton volt munkába. Egy keskeny, felfestés nélkül úton haladtak, és pont egy beláthatatlan kanyarban találkoztak. Az asszony a kanyar előtt elveszítette uralmát autója felett, és átsodródott a szemközti sávba, így frontálisan ütközött férjével.
UPDATE: Nem emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki halott barátnőjével együtt utazott több ezer kilométeren át. Az előzmények a képre kattintva olvashatók.
Halálos baleset: férj ütközött feleséggel 3