Leila Saad és egy barátja először csak arra figyelt fel, hogy az egyirányú utcában parkoló rendőrautó legénysége a füle botját sem mozdítja, amikor a forgalommal szemben elhalad mellettük egy szabálytalan autó. Elhatározták, hogy közelebbről is megvizsgálják a dolgot – ekkor vették észre a mozgolódást a kocsiban. 

“Fel volt kapcsolva a belső világítás, és egyértelműen látszott, hogy a sofőr ölében egy meztelen vállú hölgy ült, és fel-le mozgott. A hátsó ülésen szintén egy férfi és egy nő tartózkodott, de a sötétben nehéz volt kivenni a részleteket. Gyorsan lefényképeztem a jelenetet.” – mondta el Leila, hozzátéve, hogy a fénykép elkészülte után egy egyenruhás rendőr és egy fiatal nő szállt ki a hátsó ülésről. 
Leila tegnap, szerdán töltötte fel az internetre a képet, ami hamarosan eljutott a montreali rendőrség vezetőihez. “Először azt hittük, hamisítvány, ám amikor jelentkezett a szemtanú, haladéktalanul nyomozást indítottunk.” – mondta a rendőrség szóvivője. 
A vezetőülésen helyet foglaló rendőrt gyorsan azonosították, ellene fegyelmi eljárás indult. Társa ellen is vizsgálódnak; elképzelhető, hogy mindkettőjüket felfüggesztik állásukból.
Szolgálati autójában szexelt, késve reagált a riasztásra: a rendőrnő, aki nem bírt parancsolni vágyainak. Részletek a képre kattintva.

Édes négyes a rendőrautóban 1