Immár negyedik hónapja keresik hiába azt a hatalmas testalkatú férfit, aki egyetlen ütéssel a padlóra küldött egy használtautó-kereskedőt a Florida állambeli Miamiban. 
Ruben Mirelman, a kereskedés tulajdonosa egy hónapokkal korábban eladott autó átírása kapcsán került vitába egy huszonhét éves női ügyféllel. A nő biztos érvet sorakoztatott fel a kereskedő ellen: egy 195 centis, 130 kilós óriást, aki a megbeszélés közben egyszer csak fogta magát, és állcsúcson vágta a középkorú férfit. Az incidenst rögzítő biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy zsákként zuhan a földre Mr. Mirelman, aki azóta eladta a kereskedést, mert “nincs az az autó, nincs az a pénz, amiért érdemes volna meghalni.” 
Azonnal főnöke segítségére sietett egy beosztott, de esélye sem volt az óriás ellen: miután földre küldte, még megrugdosta áldozatát a behemót, és angolosan távozott barátnőjével együtt. 
A rendőrség a biztonsági kamera felvétele, valamint a kérdéses autó papírjai alapján letartóztatta a 27 éves Zsa Zsa Brownt, a nő azonban nem volt hajlandó elárulni, ki volt a hatalmas férfi, aki segített neki lerendezni a kínos ügyet a kereskedésben.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player