Egyszer késve indult el egy riasztás helyszínére, mert még befejezte a folyamatban lévő aktust a 39 éves Loretta Hernandez, a Georgia állambeli Rockdale megye seriffi hivatalának munkatársa. Ezt azon a meghallgatáson ismerte el, amelyet követően önként felmondott, megelőzve fegyelmivel súlyosbított elbocsátását. 

Loretta Hernandez a nyomozás szerint legalább két alkalommal saját rendőrautójában szeretkezett meg nem nevezett partnerével; mindkét alkalommal szolgálatban volt, és teljes egyenruhában. Egy harmadik alkalommal kiszállt autójából, és partnerével záróra után bement egy bezárt üzlethelyiségbe. 
Nem Loretta az egyetlen munkatárs, akit májusban elveszített a Rockdale megyei seriffi hivatal: a 26 éves Chad Stuarte (nyitóképünkön jobbra) esetében nem a szex, hanem talán annak a hiánya vezetett felmondásához. A heves vérmérsékletű rendőr saját otthonában összeszólalkozott feleségével, és a vita közben szándékosan háza padlójába lőtt szolgálati fegyverével. Az incidenst nem jelentette, sőt, megpróbálta eltitkolni. Nem sikerült neki.
Nem érte be a szexszel: beteges dolgot kért a bírság elengedése fejében a részeg autós hölgytől egy floridai járőr egyik tagja… részletek a képre kattintva!

A járőrkocsiban szeretkezett a rendőrnő 1