A huszonegy éves Taylor Harrison rettentő okosnak képzelte magát, amikor a helyi rendőrség autói mellett pózolva készített és töltött fel a Facebookra selfie-ket, amint kábítószer-csomagokat és egy nagy köteg pénzt számol. 

Hogy barátai mit szóltak a pimasz fotókhoz, nem tudni, az érintett rendőrök azonban köszönték szépen a bizonyítékokat, és két másik fényképpel is kiegészítették a tablót. 


Az egyiken Harrison látható, amint egy autóban ülve telefonál, és kezében egy zacskó drogot tart (ld. jobbra). A kép egy beépített rendőr kocsijában készült, és elegendő bizonyítékként szolgált a férfi letartóztatásához. 
A második fotó már a fél-floridai Martin megye seriff-hivatalában ábrázolja a savanyú arcot vágó bűnözőt. 
Harrison Facebook-albumait már letartóztatását követően vizsgálták át a nyomozók, ekkor akadtak rá azokra a bizonyos fényképekre, amiket fel is használnak majd ellene a tárgyaláson. 
A rendőröknek egyébként volt humorérzékük: a négy fotót összerendezgetve feltöltötték saját Facebook-oldalukra, és mellé röviden leírták a magát sokra tartó, ám végül igen kevésnek bizonyuló Taylor Harrison történetét. 
A fiatalember óvadékát 55 500 dollárban (12 és egynegyed millió forint) állapították meg.
Borzalmas felismerés: a szülők a Facebookról tudták meg, hogy elhunyt a fiuk. Részletek a képre kattintva.

Facebookon hencegett, börtön lett a vége 3