A 21 éves Alex Kelsey végigbukdácsolta iskoláit, diszlexiája miatt kínszenvedés volt számára az oktatás. De aztán megtudta, hogy legendás honfitársa, a zseniális motorkonstruktőr John Britten is diszlexiás volt, és ez erőt adott neki, hogy elfogadja magát. Olyannyira elfogadta, hogy jelenleg az egész ország róla beszél: a srác ugyanis 18 hónap alatt megtervezett és megépített egy raliautót – egyedül, a családi pajtában. 

“Nézzen ki jól, legyen dögös a hangja, és legyen olcsón és könnyen szerelhető: ezek voltak a szempontjaim” – mondja Alex, aki alapnak egy Peugeot 207-est választott, erő- és hangforrásként pedig egy Formula Renault V6-os blokkra esett a választása. Az építés során néhány új megoldást is feltalált a fiatal srác, így a kerékdobok bélését kevlárerősítésű gumiból készítette el. 
A kész autó nem csak szép és hangos, de nagyon gyors is: álló helyzetből 7 másodperc alatt gyorsul 200 km/órára. Ez a versenyautók között nem nagy kunszt, csakhogy Alex autója felrendszámozható, és így mindjárt máshogy hangzik a dolog. 
Nem ez az első autója egyébként a fiatal konstruktőrnek: korábban átépített egy Subarut, amivel meg is nyerte az új-zélandi ralibajnokság egyik futamát: az volt élete első versenye. 
A 207-es versenypremierjére heteken belül sor kerül; bízunk benne, hogy arról is eljutnak majd hozzánk a hírek.