A harmincéves Matthew P. Notebaert és harmincegy éves felesége, Amanda (nyitóképünkön) március 9-én viccesnek ígérkező, de tragédiába torkolló mókát eszelt ki. Miután egy koncerten voltak, hazafelé menet az autóban deréktól lefelé levetkőztek, Amanda férje ölébe ült, és így folytatták az útjukat a floridai Loxahatchee Groves-ban lévő otthonuk felé.
A férj későbbi beszámolója szerint egy ponton rossz irányba fordultak, és itt kezdődött a baj: nem volt tudomásuk arról, hogy a földút, amin a megengedett 50 helyett 90 km/órával haladtak, zsákutca, és egy keresztező csatornában végződik. 
Az út végéhez érve az autó felrepült a levegőbe, majd mintegy kilenc méter repülés után becsapódott a csatorna túlsó partjába (nyitóképünkön). Az asszony, aki a műszerfalba és a szélvédőbe ütötte be a fejét, a helyszínen életét vesztette. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, amint térde a műszerfal alsó részének ütközött. Egyikük sem viselt biztonsági övet. 
A helyi kórház személyzete később arról tájékoztatta a rendőröket, hogy a sofőr bűzlik az alkoholtól. Az autó átvizsgálásakor whiskyhez hasonló folyadékkal teli üveget találtak az autóban. Notebaertet megszondáztatták, a megengedett 0,8 ezrelék helyet 1,35 – 1,63 ezrelék körüli véralkoholszintet mértek nála. Emellett szervezetében nagy mennyiségű tetrahidrokannabinol (a marihuána fő pszichoaktív hatóanyaga) jelenlétét is kimutatták. 
A helyszínelés során megállapították, hogy az autó fékezés nélkül szaladt bele a csatornába. A baleset a házaspár otthonának közelében, alig néhány saroknyira történt. Notebaeart első tárgyalása csütörtökön, május 8-án volt; a bíróság 50 000 dollárban (11 millió Ft) állapította meg az óvadék összegét. 
Az áldozatnak és a vádlottnak két gyermeke van: egy kilencéves fiú és egy hét hónapos kislány.

Nézze meg összeállításunkat a Csajokról, akik imádják a franciát! Kattints a képre!

Halállal végződött a bizarr szexuális játék 2