Los Angelesben semmin sem lepődnek meg az emberek, de hogy ezt biztosan állíthassuk, a sors néha teszteli őket. Így tett a minap is, amikor egy Tesla Model S egyszer csak megtorpant a forgalomban, vezetője kipattant, körberohanta az autót, miközben letépte az ingét. Felugrott az autó orrára, lábával betörte a szélvédőt, majd visszaugrott a kocsiba, elkezdett vadul vezetni, és balesetet okozott. 

Ez önmagában is meghökkentő lett volna, ám ez még csak előzetesnek bizonyult a főattrakcióhoz. 
A férfi ugyanis ahelyett, hogy újra kiszállt volna, felállt a vezetőülésen, kidugta felsőtestét a napfénytetőn, és elkezdte ledobálni magáról ruháit. Amikor ezzel végzett, bizarr kungfu-táncba kezdett, időnként felugorva meg-megmutatta férfiasságát az előadását érdeklődve szemlélő, egyetlen mentőtisztnek, aki végtelen türelemmel kérte, hogy hagyja abba a látszólag értelmetlen időtöltést. 
A több mint félórás performance-nak a rendőrség érkezése vetett véget. Rövid úton kényszerzubbonyt húztak a meztelen férfira, hordágyra fektették és elvitték a helyszínről. További sorsa nem ismert. 
A rendőrség szóvivője nem tudott magyarázatot adni az esetre: “Vagy idegösszeroppanásról lehetett szó, vagy kábítószer hatása alatt cselekedett az illető” – mondta. Köszönjük, erre magunktól is rájöttünk.

Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 1
Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 2

Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban

Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban

Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 5
Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 6
Fotó megosztása:
Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 7


A Tesla Model S közel járt ahhoz, hogy idén az Év Autójának válasszák meg. Nem véletlenül: eleve elektromos autónak épült, alkotója, a milliárdos Elon Musk egyetlen részletet sem hagyott figyelmen kívül. Így az autó tágas, gyors, jól felszerelt, ráadásul tekintélyes hatótávolsággal rendelkezik, ami a legritkább esetben mondható el a villanyautókról. Mindezt persze nem adják olcsón: a Tesla Model S kiviteltől függően 70-93 ezer dollárba kerül – ez átszámítva 16-21 millió Ft, de Európában ennél jóval drágább az autó, mivel Elon Musk piactól függetlenül ragaszkodik ahhoz, hogy minden autó ugyanakkora hasznot hozzon neki.
Los Angelesben nem csak vicces dolgok történnek: egy rendőr két nőt is megerőszakolt, miközben szolgálatban volt. Részletek a képre kattintva.

Meztelenre vetkőzött a csúcsforgalomban 8