A Reszkessetek, betörők! forgatókönyvírói sem találhattak volna ki szebb történetet annál, mint amit az élet produkált San Antonio városában. 
Egy anyuka leparkolta autóját a háza előtt, és beszaladt egy cumisüvegért. Pár másodpercig volt csupán bent, ám ennyi is elég volt egy arra járó férfinak, hogy beugorjon az aranyszínű Nissan volánja mögé, és elhajtson a kocsival. 
Az alkalmi tolvaj azonban nem várt ellenállásba ütközött: a hátsó ülésen ugyanis ott volt egy egyéves baba, és két testvére: egy hétéves ikerpár. A fiúk elkezdték rugdosni a tolvajt, és egy játék gumikígyóval püfölték a fejét. 
Jó tizenöt kilométeren át tartott a csetepaté, míg végül a férfi – aki a lopást megelőzően összemosolygott a házba éppen befutó anyukával – megállt, és kirakta a kocsiból a három gyereket. A rendőrök az utcán baktatva találtak rá a rémült, de sértetlen testvérekre. 
“Nem akartam megvenni azt a buta gumikígyót, de addig nyaggattak, hogy beadtam a derekam.” – mondta később az anyuka. “Úgy tűnik, Isten tudta, hogy ma szükségük lesz rá.”
A rendőrség egyelőre nem találja az elkövetőt.

       

Ennél is talpraesettebb volt az a kisfiú, aki visszalopta a tolvajoktól szülei autóját. Különös kalandját itt olvashatod el.

Elpüfölték az autótolvajt a hétéves ikrek 1