Felelőtlen szülőből kétfélét ismerünk: az egyik meggyőződésből nem használ gyermekülést (őket remélhetőleg idővel megeszi egy víziló), a másik típus a körülmények áldozatának vallja magát – ő igazán örömmel, de túl nehéz, túl macerás, épp nem volt nála, nem tervezte, hogy autóval megy… 

Az előbbieken nem segíthet (hacsak a vízilovat el nem ijeszti), a mindig másokat hibáztató szülők vitorlájából viszont kifogja a szelet a Volvo új találmánya, a felfújható gyermekülés.
A szerkezet annyira szürreális, hogy duplán meg kellett nézni a dátumot, nem április elseje van-e még. A Volvo ugyanis kidolgozott egy könnyű, felfújható, hátrafelé néző gyermekülést, kifejezetten utazásokhoz: ha a hosszú repülőút végén az autóbérlő nem tud gyerekülést adni, semmi gond, a legújabb divat szerint retro-hátizsákot mintázó hordtáskából csak elővesszük a 45 x 50 x 20 centisre összecsomagolt ülést, széthajtogatjuk, megnyomjuk a kompresszor gombját, és 40 másodpercen belül kész a biztonságos gyerekülés. Még Ixofix csatlakozója is van!
a videó a hirdetés után indul