Állítólag véletlen malőr következtében szivárgott ki a Peugeot Exalt, de mindenki tudja, hogy a profi kommunikáció világában nincsenek véletlenek: az itt látható grafika tehát egy szépen megkoreografált felvezető kampány első fázisa, amelyhez sajnálatosan (de tudatosan) kevés konkrétumot mellékelt a gyártó. 

Annyit lehet tudni, hogy a márka korábbi, szögletes korszakába visszatekintő Exalt a 2012-es Onyx tanulmány “vérvonalából való” – hogy ez a far eltérő színű burkolatán kívül miben nyilvánul meg, majd kiderül. 
Ami a kétszínű felületkidolgozást illeti, arra is magyarázatot adott a kísérőszöveg, még ha az egyelőre nehezen értelmezhető is: egy különleges képességekkel bíró szövetanyagot, a cápák bőre által ihletett, és ezt nevében is hirdető Shark Skint használtak fel. Hasonló félig acél, félig szövet megoldást láthattunk a 2008-as BMW Gina tanulmánynál.
Az Exalt szedán nem meglepő módon egy HYbrid4-es, összkerékhajtású hibrid hajtásláncot kapott, ám abban dízel helyett állítólag benzinmotor dolgozik; a rendszer teljesítmény 340 lóerő. 
További információk már akár a héten érkezhetnek.