A 28 éves Crystal Frantzen nagyon szeretett volna egy autót. Ki is nézett egy szürke Cadillacet, de a tulajdonos, az 58 éves Gary Tipton kissé magas árat szabott az öreg szedánnak (a nyitóképünkön látható autó illusztráció). Ennek ellenére megszervezték a találkozót a Tennessee állambeli, alig háromezer lakosú Blountville egyik benzinkútjánál, és hamarosan kiderült, hogy van közös tárgyalási alapjuk: a szex. 

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 1
Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 2

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 6
Ennél a benzinkútnál zajlottak az ártárgyalások
Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 8
Fotó megosztása:
Ennél a benzinkútnál zajlottak az ártárgyalások

Ennél a benzinkútnál zajlottak az ártárgyalások

Ennél a benzinkútnál zajlottak az ártárgyalások


Az áregyeztetés igazán remekül haladt, olyannyira, hogy a benzinkút vendégei bejelentést tettek a helyi sheriff hivatalánál a parkolóban folyó dolgokról. A helyszínre kiérkező járőr rajta is kapta az alkalmi párt, és a nő egy percig sem tagadta: orális szexszel próbálta lejjebb alkudni a megvenni kívánt kocsi árát. 
Sajnos a jelentésben pontos összegek nem szerepelnek, a sheriff embereinek azonban nem volt szükségük konkrétumokra: ahol a szex és az anyagi haszonszerzés egy mondatban előfordul, ott prostitúcióról van szó, érveltek, és mindkettőjüket bilincsben vitték be az őrszobára. Mr. Tiptonnál egyébként engedély nélküli fájdalomcsillapító tablettákat is találtak, ezért a prostitúció támogatása mellett kábítószer birtoklásával is megvádolták. 
Ha a parkolóban zajló üzekedésről érkezik bejelentés, a rendőrség soha nem tudhatja, milyen szituáció fogadja a helyszínen. Volt, hogy kiskorú fiatallal, volt hogy saját mostohagyermekével kaptak rajta felnőtteket. Olyan is előfordult, hogy magányos harcost találtak a kocsiban. Azt azonban, ami a Georgia állambeli Loganville-ben fogadta a helyszínre érkező járőrt, életük végéig nem fogják elfelejteni az érintettek, akik alighanem örökre leszoktak a sajtburgerről.

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 10

Erőtől duzzadó motorok, csábító hölgyek minden mennyiségben. Kattints a képre!

Orális szexszel alkudta lejjebb a kocsi árát 11