1244 lóerős, ikerturbós, 7,0 literes V8-as motorjával 13,63 másodperc alatt éri el a 300 km/órát, és ezzel a Guinness szerint is a világ legfürgébben gyorsuló autója a Hennessey Venom GT (a sikeres kísérletről készült videót alább láthatod). 

Ez eddig rendben is volna, de az amerikai gyártó egy másik világcsúcsról álmodozik – egyelőre eredménytelenül ugyan, de csak a gyengék várnak a hivatalos tanúsítványra: a Hennessey tudja, hogy az ő autójuk a leggyorsabb, kész-passz, a Bugatti Veyron mondjon, amit akar. 
Ha pedig a leggyorsabb, igyunk gyorsan a medve bőrére: limitált szériát készítettek az eleve mindössze huszonkilenc darabos sorozatra tervezett Venom GT-ből. 
A különleges példány nem gyorsabb, nem fékez jobban, nem készült több alkatrésze szénszálból, karbon-kerámia fékjeit sem dolgozták át. Nem változott rajta semmi, eltekintve a hossztengelye mentén felfestett piros-fehér-kék sávozástól, ami az USA dicső lobogójának színeit idézi. Bár ezeket felpingálni nem nagy művészet, az ember nyilván nem vetemedne ilyen csalásra: helyette kicsengeti az 1,25 millió dolláros (230 millió Ft) vételárat, és boldogan hazafurikázik a három “Világ leggyorsabbja” különkiadás egyikével. 
Illetve nem teszi, mert mindhármat azonnal eladta a gyár. Ezt nevezem marketingnek…