A megengedett duplájával mentek Walkerék 2 A vizsgálat megállapítása szerint a Porsche 145 km/h sebességgel haladt Santa Clarita egy külvárosi utcáján, amikor nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, és kigyulladt. A megengedett sebesség a baleset helyszínén 72 km/h volt. A szakértői vizsgálat kizárta az autó mechanikai hibáját, és egyértelműen a veszélyes vezetéssel magyarázta a balesetet.

A Los Angeles megyei seriff hivatala kedden nem erősítette meg a kiszivárgott hatósági jelentést. Mindössze annyit közöltek, hogy hamarosan sor kerül egy bejelentésre.

Rodas Walker pénzügyi tanácsadója volt, a két barát osztozott a gyors autók iránti szenvedélyben. Társtulajdonosai voltak egy autóversenyző csapatnak, Rodas maga is autóversenyző volt.

Walker hat Halálos iramban-filmben szerepelt. A széria hetedik epizódjának forgatása már a vége felé közeledett, amikor Walker halála bekövetkezett. A Universal Pictures filmstúdió egy időre elnapolta a felvételek folytatását, majd februárban bejelentették, hogy befejezik a produkciót és 2015 áprilisában mutatják be.

(Forrás: MTI)