Minden bizonnyal kábítószer hatása alatt cselekedett az a férfi, akit szerda este, Los Angeles belvárosában tartóztattak le közbotrányokozás és vandalizmus vádjával. 

Mit tennél hasonló helyzetben?
Pánikba esnék
1% ()
Hívnám a rendőröket
1% ()
Kiszállnék és adnék neki
1% ()
Felvenném videóra
1% ()
A fiatal férfi egy bérház liftjében szabadult meg ruháitól, kifelé menet összeverekedett a portással, majd az utcán folytatta agresszív viselkedését: felmászott egy arra járó autó tetejére, és onnan integetett a járókelőknek. 

Ha csak ennyi lett volna, talán még meg is úszhatja az incidenst. Ám a magamutogatásba belefáradva elkezdte módszeresen szétrúgni a Ford Mustangot. Betörte a szélvédőjét – ami, mint itt gyorsan kiderült, mezítláb nem valami szerencsés ötlet -, majd a tetőn ugrált. 

Végül az autóban ülő, rémült párra is rátámadt – nem kellett volna, mert a sofőrben barátnőjét védelmezve feltámadt az oroszlánösztön, és egy jól irányzott ütéssel a földre küldte a zavart férfit. 

Az átmenetileg ártalmatlanná tett férfit végül sikerült megbilincselni, de a hírek szerint nem adta magát könnyen.

Nem ez az első eset, hogy mások autóján ugráló meztelen emberekről számolunk be, bár legutóbb egy nő vetemedett az önkifejezés eme igen furcsa módjára.


Ez annyira durva, hogy most rögtön MEGOSZTOM!