Amikor a Georgia állambeli Chris Thomast leintette egy férfi a kihalt, sötét országúton, azt hitte, egy horrorfilmbe csöppent: a fiatalember ruhája cafatokban lógott, arca csupa vér volt, és vér csöpögött le ujja hegyéről is. Mégis megállt, és aztán rohant, hogy segítsen – de nem tehetett semmit. 
A 28 éves Ryan Quinton és felesége, a 25 éves Kali Dobson saját lakodalmukról vezettek éppen haza, amikor az ifjú férj elmondása szerint kifutott eléjük az útra egy kutya. A fiatalember fékezett, és félrerántotta a kormányt, ami mindenképpen veszélyes, de ha előtte egész éjjel ittunk, gyakorlatilag biztos receptje a tragédiának. 
Sajnos a statisztikára ezúttal sem sikerült rácáfolni: a fiatal házasok sportkocsija, egy Pontiac Firebird leszaladt az útról, alábucskázott egy töltésen, és amint megállapodott az árok alján, maga alá gyűrte az autóból kizuhant ifjú arát. 
“Amint megláttam, tudtam, hogy itt már nem tehetünk semmit, ezért magamhoz öleltem a srácot, és azt mondtam, imádkozzunk!” – számolt be több televíziós társaságnak a szemtanú, Chris Thomas. 
Időközben több autó is megállt a helyszínen, köztük az esküvő vendégei is. A nőt végül tűzoltók szabadították ki a roncs alól; még kórházba szállították, de ott rövid időn belül elhunyt. 
A rendőrség veszélyeztetés, emberölés és ittas vezetés miatt emelt vádat az ifjú férj ellen; vérében ugyanis a megengedettnél nagyobb mennyiségű alkoholt találtak. A bíróság 25 000 dollár (5,5 millió Ft) óvadékot állapított meg. 
“Arra gondoltam később, milyen boldogok lehettek néhány órával korábban. Úgy érezhették, ez életük legcsodálatosabb napja” – mondta Thomas.

Ha nem akarsz ezzel a szomorú történettel zárni, nézd meg az alábbi videót és jó kedved lesz. Egy kisfiú, aki igazán élvezi az életet. 

Esküvőjük éjjelén ölte meg feleségét 1