Hat rendőrautó és egy rendőrségi helikopter vett részt abban az üldözésben, amely tegnap zajlott a London és Leeds között húzódó M1 autópálya déli, a fővároshoz közel eső szakaszán. 

A rendőrség több bejelentést is kapott zaklatott autóvezetőktől, akik egy száguldozó, össze-vissza cikázó Ford Transit furgonról számoltak be. Többen egy meztelen férfit véltek látni a volán mögött. 
A rendőrautók utolérték a fehér haszonjárművet, ám az nem állt meg. Végül az autópályán kívül, St. Albans városában fogták el a sofőrt, aki valóban pucéron vezette a kisteherautót. 
Nem csak ruhája, de engedélye sem volt az autó vezetésére, bár azt nem tudni, hogy alkalmazottként, családtagként vagy tolvajként került-e más tulajdonában álló jármű volánja mögé. 
Az M1 Nagy-Britannia legrégebben épült, többségében 1959 és 1968 között megnyitott autópályája. Londoni bekötőútként különösen nagy rajta a forgalom, ezért ha ide téved fel egy ámokfutó, az az átlagosnál is nagyobb galibát tud okozni, amint arról az alábbi, 2011-es felvétel is tanúskodik – a saját és mások életével játszadozó vezetőt végül elfogták és 16 hónapra ítélték. 
 
Szerencse, hogy történetünk 21 éves főhőse csak pucér volt, de nem részeg: ellenkező esetben úgy járhatott volna, mint az a moldáviai jómunkásember, aki még 2011-ben tizenhét autót tört össze kapatosan, ruha nélkül vezetve. 
 
A meztelen ámokfutás sajnos nem mindig ér komikus véget: egy szintén brit nő például négy gyermekét hagyta árván, amikor Éva-kosztümben száguldott a forgalommal szemben, egy észak-amerikai férfi pedig a képzeletében létező nindzsa-nők elől menekülve okozott több mint 100 millió forintos kárt; a nagy hajszában nadrágját is elveszítette.