A kicsi Ivianah Figueroa még csak négy hónapos, máris túl van egy extrém utazási élményen: babakocsiját harminc méteren át vonszolta magával egy teherautó, miközben anyja sikoltozva rohant utánuk. 

A fiatal anya, Ana Rivera a Massachusetts állambeli Lawrence-ben (USA) éppen ügyes-bajos dolgait intézte, amikor egy utcasarkon hóakadályba ütközött. “Nem volt letakarítva a járda, ezért letoltam a babakocsit az úttestre, és a lámpánál várakozó autósor mellett haladtam tovább. Amint egy teherautó mellé értem, az hirtelen elindult, és az oldalsó fellépője beleakadt a babakocsiba.” 
A rémült anya tehetetlenül nézte, amint a távolodó teherautó magával sodorja a babakocsit. Az autó a sarkon befordult, és mintegy harminc métert tett meg, amikor egy járókelő elé ugrott és megállította. A sofőr, ha lehet, az anyánál is jobban megijedt; a rendőrségnek később elmondta, egyáltalán nem látta a családot, fogalma sem volt arról, hogy mi történt. 
A kislány és a babakocsi egyetlen karcolás nélkül megúszták a kalandot; a rendőrség nem indított eljárást a teherautó sofőrje ellen.
Majdnem ugyanilyen ügyes volt annak a kislánynak a védőszentje, akit tavaly nyáron Los Angelesben gázolt el egy terepjáró: babakocsija fennakadt a dzsip hűtőrácsán, így nem gyűrte maga alá a jármű – nem úgy, mint azt a babakocsit, amelynek egy járdára felugrató limuzin hajtott neki New Yorkban. A gyermeket itt is megmentették, az autó sofőrje azonban, aki egy szívroham következtében lett rosszul, és veszítette el uralmát a jármű felett, életét vesztette.

Az egyhengeres motorral mozgatott vicces torzszülöttet tíz lóerő lendíti előre, így egész komoly tempót elérhet vele a bátor apuka.