Vajon hogy futná Usain Bolt utcai ruhában, mobiltelefonnal a kezében a száz métert? Ezzel a vicces hasonlattal vezette fel a Posche Panamera Turbo alapjaira épített GTP 700-ast a Gemballa, amely 338,8 km/óra végsebességével állításuk szerint a leggyorsabb két tonna fölötti utcai gépkocsi a világon. 

Bár ezzel a Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness (350 km/óra) alkotói vitába szállnának, a világnak oly kevés pontja van, ahol ez az elméleti különbség a gyakorlatban is érvényesülne (és különben is, a Bentley Continental Flying Spurt így is lemossa a színről a Gemballa Panamerája) 
A Gemballa egyébként különösen büszke arra, hogy erre a sebességre minden további felkészítés nélkül alkalmas a GTP 700, amit a Nardo döntött körpályán bizonyíthatott be. 
A menetkészen 2,2 tonnás sportszedán 3,3 másodperc alatt éri el a százas tempót, a kétszázhoz 9,6 másodpercre van szüksége (ezzel gyorsabb, mint a Porsche Carrera GT), a háromszázas tempót az elindulástól számított 26,5 másodperc után hagyja maga mögött. A Gemballa GTP 700 22 colos ‘Mistrale’ kerekeken gördül, a nagy sebességhez elengedhetetlen aerodinamikai teljesítményről szénszálas karosszériaidomok gondoskodnak.